суббота, 17 декабря 2022 г.

До свята Святого Миколая



А ви вже написали лист Миколаю? Миколай знає хто багато читає!
Тож книга - найкращий подарунок.
«Різдвяна свинка» — перший дитячий роман Дж. К. Ролінґ після серії про Гаррі Поттера.
Кожен із нас знає легендарну Джоан Ролінґ, або хоча б раз про неї чув. Відома на весь світ авторка серії про Гаррі Поттера презентувала у світ ще одну захопливу історію для наймолодших читачів, яка перенесе будь-кого в неймовірний світ магії та чарів. Книга стане чудовим подарунком під ялинку.
Маленький хлопчик Джек обожнює свою іграшку Галну Слинку, яку скорочено називає ГС. Вона для нього стала справжньою подругою, яку він береже як зіницю ока. Аж раптом у Святвечір Гална Слинка зникає. Джек намагався знайти її всюди, але від подруги й слід зник. Проте не секрет, що Ніч перед Різдвом криє в собі магічну силу і все довкола може ожити, навіть м’які іграшки.
Нова Джекова іграшка Різдвяна Свинка запропонувала хлопчику вирушити в подорож до Країни Загублених, щоб відшукати зниклу Галну Слинку. Їм доведеться пройти багато перешкод та навіть зустрітися із жахливим Згубником, але цим їх не злякаєш, вони готові на все, щоб врятувати свою подругу!
«Різдвяна Свинка» — зворушлива гостросюжетна історія, адресована наймолодшим школярам, проте її захопливо «проковтне» ціла родина, адже її написала найкраща оповідачка світу.
А якщо ви вже читали серію книжок про Гаррі Поттера, то спеціально для вас, якщо звісно вас зацікавила гра «Квідич», ця чудова новинка від Джоан Ролінґ -
«КВІДИЧ КРІЗЬ ВІКИ. ВЕЛИКЕ ІЛЮСТРОВАНЕ ВИДАННЯ»
Хапайте свої всеноклі, щоб роздивитися знизу, зверху і зсередини найпопулярніший вид спорту в чаклунському світі!
Довідайтесь УСЕ, що ви хотіли знати, і навіть БІЛЬШЕ про квідич від Кенилворті Виспа, який проведе з вами блискавичне турне КУМЕДНОЮ (хоч незрідка й на грані ФОЛУ) історією цього шляхетного виду спорту, а чудесні ілюстрації — плід МАГІЧНОЇ уяви маґелки (і двічі кавалерки медалі Кетрін Ґрінвей) Емілі Ґраветт

Комментариев нет:

Отправить комментарий