пятница, 17 февраля 2023 г.

День спонтанного прояву доброти

 


День спонтанного прояву доброти – це міжнародне свято, яке прийнято святкувати усіма народами, в один день, а саме 17 лютого кожного року.
А ще 17 лютого День кішок! І це найкраще поєднання цих свят. Тож привітайте сьогодні своїх улюбленців чимось смачненьким, та почитайте їм книжку про котиків, або будь-яку на ваше вподобання. Або намалюйте портрет свого котика, а допоможе у цій справі чудова книжка-посібник з малювання котиків від улюбленного ілюстратора Лулу Майо.
Якщо ж у вас ще немає домашнього пухнастика, то, можливо, в цей День спонтанної доброти, ви звернете свою і батьківську увагу на безпритульного котика, який зробить його і вашу родину щасливою. Тільки подивіться за посиланням, скільки фактів унікальних здібностей мають котики ⬇️

Не має значення, хто ви і в якій країні живете в цей День доброти ви маєте право робити стільки добра, скільки захочете або трішки більше ніж зазвичай! Адже суть цього свята в тому, щоб навчитися бути добрим, чуйним і безкорисливим до інших людей та їх проблем.
Рішення відзначати це свято, було прийнято 13 листопада 1998 року в місті Токіо, де представники-ініціатори «руху доброти» від різних країн, запропонували святкувати цей день саме 17 лютого! Поступово до святкування цього чудового дня приєднувалося все більше і більше країн. І ланцюжок добра поширюється світом. Долучаймося! 🤗

Комментариев нет:

Отправить комментарий